Route

 

Op je GPS kan je het adres (Godsschalkstraat 49, 9100 Sint-Niklaas) of de coördinaten ingeven: N 51.18818 – E 4.15119

 

 

Maar ook zonder navigatie kom je er, en wel op allerlei manieren:

 

MET DE AUTO – VANAF DE E17

Ongeacht of je uit richting Antwerpen of Gent komt, kun je Marcus Guitars & Basses bereiken als volgt.

Vanaf de E17 neem je afrit Sint-Niklaas Centrum tot je aan de ondertunnelde rotonde komt. Ga niet door de tunnel maar hou uiterst rechts aan. Op de rotonde sla je rechtsaf, richting Beveren.

Volg deze weg tot net voor het viaduct, waar je opnieuw rechtsaf slaat: de Singel op, richting station en bioscoopcomplex Siniscoop. Aan de tweede verkeerslichten (net vòòr de Siniscoop) opnieuw rechtsaf, onder de spoorwegbrug door, richting Kieldrecht.

Een paar honderd meter verder kom je opnieuw aan verkeerslichten, op een kruispunt met vijf armen (Vijfstraten). Hier sla je schuin links de Sparrenhofstraat in. Uiteindelijk kom je op een T-kruispunt, waar rechts afslaan je in de Godsschalkstraat brengt.

Marcus Guitars & Basses heeft huisnummer 49. Er is een dubbele oprit, maar parkeer asjeblief niet op de rechterhelft (die is van de buurman). Als de linkerhelft vrij is: ga je gang. Zo niet is er vast wel een plaatsje voor de haag of ergens langs de straatkant. Bedankt!

 

MET DE AUTO – VANAF DE E34

Neem afrit 10: Sint-Gillis-Waas Vrasene Kieldrecht (N451). Op het einde van de afrit kies je richting Vrasene.

Aan de verkeerslichten bij de kerk van Vrasene rij je gewoon verder rechtdoor. Zo kom je, een paar kilometer verder, op het dorpsplein van Nieuwkerken. Neem daar aan de verkeerslichten de baan (Pastorijstraat) die licht naar rechts afbuigt. (Indien nodig kun je hier geld uit de automaat halen, aan het Axa-kantoor aan de linkerkant van de straat.)

Een beetje verder, aan rustoord Populierenhof en basisschool Onze-Lieve-Vrouw-Ten-Bos, maakt deze straat een bocht van 90° naar links. Blijf mee volgen, en een paar honderd meter verderop zul je aan verkeerslichten komen. Hier rechtsaf slaan brengt je in de Godsschalkstraat. Een kleine kilometer verderop, aan de linkerkant van de straat, vind je huisnummer 49: Marcus Guitars & Basses. 

 

MET DE BUS – VANAF HET NMBS-STATION

Vanaf het treinstation is Marcus Guitars & Basses via meerdere buslijnen te bereiken. Let op, nadien is het nog een kleine kilometer stappen! Voor het uurschema verwijs ik naar www.delijn.be.

 

Te VoetTE VOET – VANAF HET NMBS-STATION

Ga uit van 20 à 25 minuten stappen. Het is de kortste weg, maar hij loopt deels via een onverharde wegel. Hou daar rekening mee als het regent of geregend heeft.

Verlaat het station langs de achterkant (Noordlaan) en sla rechtsaf. Ga op het einde van de straat rechtsaf de Slachthuisstraat in. Een twintigtal meter verder, op het einde van deze straat, sla je linksaf (Vijfstraten). Volg tot aan de verkeerslichten en ga nog zo’n 50m verder rechtdoor. Dan schuin links de Iepenstraat in. Deze gaat op het einde over in de Godsschalkwegel. Zo kom je vanzelf in de Olmenstraat. Sla op het einde linksaf, dit is de Godsschalkstraat. Huisnummer 49 ligt aan de linkerkant van de straat. Zie ook het plannetje hiernaast.